Poesia

Portada_desfullar-animes2.jpg
El desfullar de les ànimes (2015)

ISBN 978-84-16391-49-3

Un poemari on l'autor ens endinsa en la complexitat de les relacions de parella, els conflictes interns entre el que va ser, el que és i el que hauria de ser; en les soledats del després, en els dubtes existencials, en les pors a buscar nous camins, en les purulentes nafres dels records i en la lluita per fer renéixer d’entre les cendres l'esperança.

Portada Llunes Nova.jpg
Llunes de vellut i marbre (2018)

ISBN 9781522096641

En aquestes llunes de vellut i marbre, viuràs nits de fosca absoluta veient naus sense rostres que s'enfonsen cercant l'esperança; llunes en quart minvant cercant paraules que s'esmunyen, d'altres en quart creixent amb silencis amb gust de canella... I sense cap mena de dubte, passejaràs moltes nits de llunes al ple que aixopluguen a l’autor al rafal dels records de les dones que més estima.

Versos d'argila.jpg
Versos d'argila (2019)

ISBN 9781695776869

 

Aquests cinquanta-dos poemes d'argila han estat escrits en un temps plujós, fangós, espès... Un temps on gairebé s'ofeguen els dies, entre les constants tempestes d'odi i els diluvis d'intolerància. Un temps on, tot i les condicions climatològiques adverses, hem pogut arreplegar l'argila roja, remullar-la amb llàgrimes de dolor i resistència, modelar-la amb la força de la paraula i coure-la pacíficament, a foc lent, per fer d'aquest fang tou i llefiscós que no ens deixa avançar una obra que perduri eternament als ulls de la humanitat i ens faci més tolerants, més lliures, més savis i més poble.

Llums del Delta.jpg

Llums del Delta

 

Autors:

Mercè Amat Ballester, Júlia Badal Basto, Àngel Martí Callau, Jordi Margarit Viñas, Llorens Marín Rosales

Editorial: LinX edicions

Gènere: Poesia, música i fotografia 

Tapa blana amb solapes, 115 pàg, Català - Castellano

Llums del Delta es un libro bilingüe, escrito en castellano y en catalán.

"Un llibre bell que ens regala sensacions i que podem regalar com si fos una essència del Delta, d'aquestes terres que a ningú deixen indiferent per la seua bellesa tan canviat amb el ritme de les estacions i dels arrossars. Un llibre necessari que ajuda a copsar la bellesa i la fragilitat del Delta." Totss els beneficis van destinats a la conservació del Delta de l'Ebre.