Qui és l'Àngel?

img_20131230_120236_1_17401203734_o.jpg

Àngel Martí Callau, neix un juliol del 1966 a l'Ametlla de Mar, en una família de tradició marinera, fet que marca la seva obra. És Diplomat Superior en Criminologia, Màster en Seguretat Pública i Privada i Tècnic en protecció Civil i Gestió d'Emergències i treballa com a funcionari a l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, fet que compagina amb la seva passió, l'escriptura.

Tot i que fou de ben jove que va començar a escriure, especialment poesia, no és fins al 2012 que es decideix a publicar i curiosament la primera obra que veu la llum és una novel·la. A partir d'aquí entra a formar de les associacións Poetes de l'Ebre i Calacultura. Actualment és membre de: Poemes al Vent, el col·lectiu Dillums d'Arts al Forn, AELC i vicepresident de l'Ateneu Calero.

Escriu novel·la, contes i, especialment, poesia de caràcter clarament intimista, predominant en els seus versos el desamor i la reivindicació, i que li ha comportat diversos reconeixements en premis literaris.

A estat presentador a La Cala RTV de dos programes Culturals: l'Absenta i Cultura en Barra i forma duet poètic-musical amb Enric Franch "Versus A Cors". Participa habitualment en recitals de poesia, especialment solidaris, trobades poètiques arreu del territori i del 2014 al 2019 va formar part de l'equip que organitzava el Premi Literari Vila de l'Ametlla de Mar, el Premi Literari Nit de Poesia al Carrer de l'Ametlla de Mar i els Vermuts Literaris Calacultura i actua com a dinamitzador cultural.