Qui és l'Àngel

Àngel Martí Callau, neix un juliol del 1966 a l'Ametlla de Mar, en una família de tradició marinera, fet que marca la seva obra. És Diplomat Superior en Criminologia, Màster en Seguretat Pública i Privada i Tècnic en protecció Civil i Gestió d'Emergències i treballa com a funcionari a l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, fet que compagina amb la seva passió, l'escriptura.

Tot i que fou de ben jove que va començar a escriure, especialment poesia, no és fins al 2012 que es decideix a publicar i curiosament la primera obra que veu la llum és una novel·la. A partir d'aquí entra a formar part primer de l'associació Poetes de l'Ebre i tot seguit de les associacions Poemes al Vent i Calacultura de les que encara hi forma part, i darrerament també del col·lectiu Dillums d'Arts al Forn.

Escriu novel·la, contes i especialment poesia, de caràcter clarament intimista, predominant en els seus versos el desamor i la reivindicació, i que li ha comportat diversos reconeixements en premis literaris.

Actualment, a més, juntament amb R. Gonzalez, dirigeix i presenta "l'Absenta" un programa setmanal, cultural, de La Cala RTV, escriu lletres per a grups musicals i forma duet poètic-musical amb Enric Franch "Versus A Cors". Participa habitualment en recitals de poesia, especialment solidaris, trobades poètiques arreu del territori i des del 2014 forma part de l'equip que organitza el Premi Literari Vila de l'Ametlla de Mar, el Premi Literari Nit de Poesia al Carrer de l'Ametlla de Mar i els Vermuts Literaris Calacultura i actua com a dinamitzador cultural.

És membre de l'AELC.

SEGUEIX-ME

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon

© 2019 Àngel Martí Callau

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now